STUDIO

Wij ontvangen graag klanten of brengen een bezoek op lokatie.
Art4Elements is een klein bedrijf met een groot netwerk van specialisten.

Graag geven wij advies over onze producten, helpen bij het maken van ontwerp en begeleiden bij levering en oplevering van projecten.

Art4Elements Studio adviseert en ontwerpt uw molo project en is daarnaast gespecialiseerd in interieur en lichtadvies.

We hebben grote ervaring opgebouwd op het gebied van architectuur en verlichting. Als ontwerpers zijn we altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor praktische vraagstukken.

Werkwijze

Voor levering van producten van molo design geven wij advies, prijsopgave, begeleiding bij realisatie. Wij zorgen dat u de juiste producten op de juiste manier geleverd krijgt en kunt gebruiken.

Voor project opdrachten, maken we graag een afspraak bij ons in de studio of op lokatie om de wensen te verkennen. Spreken we af wat de omvang van onze werkzaamheden zal zijn en maken hier duidelijke afspraken over.

Bij uitgebreide ontwerp opdrachten waar meer ontwerp en advies werkzaamheden gewenst zijn spreken we een uurtarief af met een geschatte werktijd.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend bezoek in onze studio waar we alle materialen van molo design kunnen tonen en model presentaties te zien zijn.

Bezoek Ons

Bezoek onze studio in België of Nederland op afspraak.

ADRES

Colburnlei 114
2400 Mol - België

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Zondag en buiten deze openingstijden kunt u altijd een afspraak maken voor een bezoek aan onze studio.

Afspraak op lokatie

Graag komen wij met onze materialen bij u langs.

Molo producten kenmerken zich door hun compacte omvang en licht materiaal gebruik, waardoor wij deze eenvoudig mee kunnen nemen om op lokatie te tonen.

Tijdens een bezoek op lokatie kunnen wij ook beter de toepassing mogelijkheden zien en advies geven over de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak.

T. +32 485 484 240