ALLES KAN ANDERS

Eenvoud is overal om ons heen maar vind maar eens de eenvoud. Dat is ons expertise.

Vanuit innovatieve oplossingen geven wij ruimtes dagelijks opnieuw vorm. Wij zijn officieel dealer van molo producten voor Nederland en België.

Wij ontwerpen en realiseren vanuit onze studio ook interieur-, lichtplannen-, en vastgoed gerelateerde projecten.

Daarnaast ontwikkelen wij op kleine schaal ons eigen meubilair en totaal concepten. Art4Elements doet dit met een eigen herkenbare touch voor uiteenlopende opdracht gevers. Alles georganiseerd vanuit 4 disciplines waar waar wij goed in zijn:

  • Art4Elements Interieur advies
  • Art4Elements Lichtadvies
  • Art4Elements Vastgoed
  • Art4Elements Projecten

Official dealer of molo products

Art4Elements is gespecialiseerd in advies en verkoop van producten van molo design Vancouver, Canada. Een Canadees product ontworpen door Stephanie + Todd MacAllen.

Wij kijken terug op een jarenlange ervaring in de toepassingen van molo producten binnen de B to B markt, horeca, detailhandel, evenementen & beurzen. Daarbij realiseren wij ook onze stands en zijn wij aanwezig bij molo op internationale vakbeurzen zoals de Dutch Design Week en Maison & Object in Parijs. Met 4 demolocaties binnen België en Nederland en een vaste vertegenwoordiger op de weg geeft Art4Elements advies, demonstraties op locaties en offertes op maat conform de molo richtlijnen.

 

 

molo design logo officeel dealer agent producten softwall softseat softblock verlichting scheidingswanden kamerschermen wanden nederland belgie luxemburg benelux

Art4Elements Interieuradvies

Een prachtig gebouw, maar er ontbreekt  sfeer en in gebruik niet praktisch. Een veel gehoord probleem bij nieuwe Art4elements klanten.

Art4Elements realiseert sinds 2001 interieur projecten in de particuliere en zakelijke markt. Met een groot netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Van woonhuis tot kantoor of horeca etablissement. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de sterke eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Begeleiding en advisering bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, het ontwerpen van het lichtplan en de technische invulling van het ontwerp zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Onder deze link lees je hoe wij dat doen, zie je projecten en tref je welke diensten wij binnen Art4Elements Interieuradvies bieden. GA VERDER >

Art4Elements Lichtadvies

Lichtadvies is voor ons een steeds belangrijker gesprek onderwerp geworden. Dat was de reden dat wij ons team hebben uitgebreid met de deskundige visie van een lichtarchitect met een prachtige reputatie in binnen- en buitenland.

Hoe wij dat doen lees je onder deze link. GA VERDER >

Art4Elements Vastgoed

Art4Elements stond aan de wieg van de steigerhout hype (zie www.steigerhout.be) en realiseert jaarlijks succesvolle horeca-concepten, showrooms en vakantie woningen.

Onze projecten realiseren wij met een vakbekwaam team en specialisten binnen verschillende expertises.

Art4Elements vastgoed is actief langs de Nederlandse- & Belgische kust. Tevens hebben wij succesvolle projecten gerealiseerd in Nederland, België, Frankrijk en Zuid Spanje.

Het realiseren van prachtige en succesvol verhuurde vakantie woningen of 2e huis is onze expertise.

Wij realiseren zo’n 2 tot 3 totaalprojecten per jaar. Van ontwerp tot restyling, realisatie en projectmanagement.

Lees meer over vakantie woning, 2de verblijf. GA VERDER >

Art4elements België

Hoofdkantoor & Studio 
Colburnlei 114
2400 Mol

Showroom Antwerpen
Eiermarkt 13 / 17
2000 Antwerpen

Openingstijden: op afspraak

Bel voor een afspraak: +32 (0) 458 484 240

Art4Elements Nederland

Showroom Amsterdam
Jarmuiden 47
1046AE Amsterdam

Showroom Almere
Noorderplassen 1
1319BK Almere

Openingstijden: op afspraak

Bel voor een afspraak: +32 (0) 458 484 240