molo kennisbank

 

Molo is een prachtig product dat voldoet aan alle eisen die je van een top design mag verwachten. Voor diegene die graag het fijne achter molo wil weten hebben wij op deze pagina alle beschikbare uitleg en achtergrondinformatie voor je verzamelt zoals brochures, certificaten en design tools. Mocht je niet een gewenste antwoord vinden neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Tel. +32 485 484 240 of mail naar studio@art4elements.com.

ONTWERPERS DUO STEPHANIE FORSYTHE + TODD MACALLEN

molo is een design studio gevestigd in Vancouver dat onder leiding staat van Stephanie Forsythe + Todd MacAllen. Het designersduo doet onderzoek naar de overlappende disciplines van kunst, architectuur en design en hebben o.a. een museum in Japan en de modulaire systemen zoals de softwall, fanning stool & softcloud mobile op basis van honingraad vorm gegeven.

Stephanie Forsythe herinnerd zich nog goed het eerste moment waarbij de eerste prototype van de softwall voor zich ontplooide en op zicht zelf kon staan. Dat was het moment van WOW.

Uiteindelijk kreeg het de molo concept de final touch waaronder de juiste materiaal mix en de magneetstrips aan de kopse kanten waardoor het opzetten zeer vlot verliep. Er is sindsdien een ongelofelijke sprong gemaakt in duurzaamheid en UV-bestendigheid. De ontwerpen en met namen deze belangrijke details werden stuk voor stuk gepatenteerd.

Stephanie Forsythe + Todd MacAllen hebben gedurende de jaren de producten doorontwikkeld en resulteert in buitengewone collectie en een internationaal concern. molo design werd opgericht in december 2004 en heeft sinds die tijd veel internationale onderscheidingen in ontvangst genomen.

Dagelijks werken de medewerkers in de studio in Vancouver aan het door ontwikkelen van producten, productinnovaties, productie, maar ook bieden zij hulp bij het realiseren van prachtige projecten ondersteunen zij dagelijks het Art4Elements team.

molo design studio Canada

molo design studio is gevestigd in Vancouver, Canada. Een samenwerkende design en de productie studio welke dagelijks werken in een verscheidenheid van rollen binnen architectuur, design, materiaal onderzoek, productontwikkeling, productie, administratie en verkoop.

Het team van molo design staat voor ons als officieel dealer altijd klaar voor het ondersteunen bij de realisatie van onze projecten.

molo studio houdt zich dagelijks bezig met onderzoek van materialen en het steeds weer verkennen van nieuwe mogelijkheden om met het molo design concept producten te maken die ons in staat stellen om unieke ruimtes te maken en in te richten en lichtobjecten op bijzondere plaatsen toe te passen .

Met hulp van het molo studio team is Art4Elements is in staat speciale aanvragen (tenders) te vertalen, bij te staan in ontwerp processen, goede kwaliteit en service te verlenen en leveringen vanuit Canada snel ter plaatse te krijgen.

Mocht u een bezoek willen doen aan de studio in Canada of met Stephanie Forsythe + Todd  MaccAllen in contact willen komen of ontmoeten neem dan contact met ons op. Telefoon +32 485 484 240 of e-mail naar studio@art4elements.com

Het concept, “de honingraad constructie”.

Alle producten van molo design zijn gemaakt van textiel en kraftpapers (naturel bruin karton) die als een harmonica uitvouwbaar zijn. Een pakket / boek van slechts 50 mm dikte ontplooit eenvoudig tot 4500mm in lengte. Hiermee worden wanden, verlichtings-, en zitobject gerealiseerd.

Aan beide uiteinden van elk product zit een magnetische strip. Met deze strip kunnen materialen aan elkaar worden verbonden, gekoppeld of bijzondere vormen worden gemaakt. Hierdoor zijn de toepassing mogelijkheden oneindig.

De bijzondere honingraad constructie maakt de beleving van alle producten uniek. De onverwachte belevenis dat kwetsbaar lijkende, zachte materialen zo sterke en stabiele constructie kunnen realiseren doen iedereen verbazen.

De constructie van molo producten stelt je instaat om installaties te bouwen, tot wel 6 meter hoog.

Om een goed beeld te krijgen hoe een de systemen werken dat tref je onder videos duidelijke filmpjes hierover. >>

Collectie molo design

De collectie van molo bestaat uit flexibele wanden, ruimte verdelers, meubilair en verlichting. Hieronder volgt een korte beschrijving van de verschillende systemen

softblock Blokken van 30 / 60 / 90 cm hoog. Breedte maten 30 / 45 cm
softwall Wanden van 183 / 245 / 305 hoog. Breedte maten 30 / 45 cm
thinwall 183 hoog / 8,5 cm breed.
benchwall Dat is een thinwall met zitgedeelte uit 1 stuk
fanning stool Ronde zitelementen waar ook zuilen en tafels van verwerken.
fanning stool bench   Zitelementen die in lengte kunnen worden neergezet waar ook zuilen en tafels van gemaakt worden die een hoge drukbelasting kunnen verwerken.
paper lounger Een grote poef met een diameter tot wel Ø 2150
cloud Pendant Enkelvoudig luster / hanglampen
cloud mobile Meervoudig hanglampen verbonden met een mobiel
urchin Bureaulamp / tafellamp / vloerlamp
paper table Tafels, deze zijn in verschillende maken en hoogte verkrijgbaar
cappello  Bureaulamp

Referenties molo design

Door de veelzijdige toepassing mogelijkheden van de producten van molo design zijn ook de projecten welke molo in de jaren heeft gerealiseerd zeer veelzijdig. Van Beursstands, tot winkelinterieurs. Hotel inrichting tot woonhuis. Musea tot evenementen.

Hieronder enkele referentieprojecten gerealiseerd o.a. door molo design in samenwerking met erkende architecten en interieurontwerpers:

Retail: Louis Vuitton, B&B Italia, Georg Jensen, Roche Bobois, Baccarat, Fiat, Anne Fontaine, Zeha, Native, Bon Marche, Camper, Moleskine, Dior.

Beursstands: Maison & Objet, Dutch Design Week, ICFF New York, Orgatec, Stockholm Furniture Fair, MOST Milaan, Dwell on Design Los Angeles, Euroluce Milaan, 100% Design Londen.

Musea & Tentoonstellingen: MoMA New York, Biesbosch museum, Vancouver Art Gallery, Ingo Maurer at Spazio Milaan, Cetro de Arte Caja de Burgos Spanje, Dwell om Design Los Angeles, Peterson Auto Museum Los Angeles, Natuur Museum Brussel.

Kantoren: BNP Parisbas Fortis Bank, Dior Headquaters, Venture Capital Offices, Braintree, Sony, Motorola, Hammerschnith, Grape Design Kopenhagen.

Theater producties: Mary J Blidge Albem Cover, Jessica Lang Dance, Birmingham Royal Ballet, Damin Albarn’s Opera Manchester, Opéra de Lyon, Dans le Ventre du Loup Paris, Jerusalen Syndrome Musical New York, MoMA party in the garden New York.

Evenementen: Muziek festival Rome, Beaulieu Zwitseland, Taylor Wedding Alter New York, Bologna Gellery of Modern Art Event Bologna, Armani Fashion show Milaan, Peace Summit with the Dalai Lama Vancouver, Missoni show Parijs, Deutsche Bank event.

Hotel-Bars-Restaurants: Grand Hotel Vancouver, Sticks n’ Sushi Kopenhagen, Eichstätte Spa Zwitserland, Nobu Hotel Las Vegas, Best Western Zweden, Four Seasons Toronto, Farmhus Konditorei Denemarken.

Commerciële, publieke en overige ruimte: Vele particuliere opdrachtgevers, Danish Design Centrum, Bibliotheken, Architectuurcentra, Uitvaartcentra, Publieke ruimtes, Gemeentehuizen en vele andere mooie referenties waar producten van molo design succesvol zijn toegepast.

Toepassingen

In de jaren dat wij met producten van molo actief zijn is de focus van kamerschermen en beurswanden verlegd door de uitbreiding van het product aanbod. molo design heeft in de afgelopen jaren ook verlichting en meubilair aan de collectie toegevoegd. En elke dag word er vanuit de molo design studio in Vancouver, Canada hard gewerkt aan het ontwerpen en realiseren van nieuwe unieke producten.

Enkele voorbeelden van toepassingen welke wij in samenwerking met molo hebben mogen realiseren.

 • Beursstands
 • Theater decors
 • Pop-up stores
 • Ruimte afscheidingen
 • Akoestische oplossingen
 • Isolatie toepassingen
 • Plafond bekleding met indirecte verlichting
 • Etalage displays
 • Rouwkapellen
 • Kamerschermen voor praktijken, kantoren, ziekenhuizen, winkels
 • Routing
 • Wanddecoratie
 • Zuilen
 • Displays
 • Bel corners voor call centra
 • Scheidingswanden
 • Catering meubilair
 • Lichtstraten
 • VIP corners
 • Vergader ruimtes
 • Winkelinterieurs
 • Particuliere opdrachtgevers voor o.a. verlichting en kamerschermen
 • En vele vele andere prachtige toepassingen, waarover we graag informeren.

Awards molo design

Producten van molo design, ontworpen door Stephanie Forsythe (B.EDS, M. Arch) en Todd MacAllen (B.FA, B.EDS, M. Arch), hebben vele internationale toonaangevende prijzen gewonnen. De producten zijn onderscheiden door hun unieke design, materiaal gebruik en innovatieve constructie.

Hieronder enkele onderscheidingen welke Stephanie Forsythe + Todd MacAllen in de jaren hebben mogen ontvangen;

“Highly Commended”, ar+d Awards for Emerging Architecture
For Aomori Nebuta House, November 2011

3 Perspective Awards, Perspective Magazine
For Aomori Nebuta House, cloud softlight, and heartfelt lantern, November 2011

2011 Chicago Athenaeum International Architecture Award
For Aomori Nebuta House, Augustus 2011

“Best of Show”, Dwell on Design Awards
At Dwell on Design, Los Angeles, Zomer 2011

“Creative” category, Dwell Modern World Awards
For softwall, Zomer 2011

“Best Designer Lighting”, Azure Magazine AZ Awards
For cloud softlight, Voorjaar 2011

Art4elements is trots dat wij als officieel dealer voor Nederland en België dit prachtige product mogen vertegenwoordigen.

Vervolg, zie volledig overzicht >>

Afmetingen

De softwalls en softblock systemen worden als een gesloten boek van +/- 5 cm dik geleverd en ontplooien zich tot +/- 450 cm lengte in uitgevouwen opstelling (indien anders staat dit vermeld). De kraftpaper wanden zijn stugger waardoor 450 cm echt de maximale afmeting is. De textiele elementen reiken iets verder. De maten die staan omschreven zijn de hoogte maten en breedte maten in millimeters.

Kleuren pallet

De softwall, softblock en softseat systemen zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren, bruin, zwart, indigo blauw en wit. Custom kleuren kunnen geleverd worden op basis van een minimale ordergrootte. (informeer naar de mogelijkheden)

Wit is de standaard kleur van alle verlichtingsobjecten. Gekleurde materialen zijn niet of slecht licht doorlatend.

Voorbeelden:
Naturel Bruin 
Zwart
Indigo blauw
Wit

Materialen

De systemen worden gemaakt van 4 verschillende materialen met ieder zijn kenmerkende eigenschappen. De kraftpapers, vervaardigd van 50% gerecycled papier (prijstechnisch intressant) en 3 textiel oplossing met ieder zijn eigen kenmerken.

Flexibiliteit is het centrale concept van de modulaire wanden, meubels en verlichting gemaakt door molo design. Softwall + softblock flexibele scheidingswanden kunnen eenvoudig verplaatsen naar verschillende ruimten en zich daarin naadloos aanpassen vanwege de honingraatstructuur en unieke vermogen om van vorm te veranderen.

De duurzaamheid van de materialen van molo zijn zorgvuldig onderzocht. Deze papieren en papier-achtige stoffen bieden UV-bestendigheid, gerecycled materiaal, en zijn brandwerende voor zowel thuis en commercieel gebruik.

Alle producten zijn licht genoeg om met slechte één of twee personen te installeren of vervoeren. Opslag ruimte van de materialen is minimaal, waardoor het ook eenvoudig te transporteren is.

Ga naar molo en download alle product certificaten. >> 

Eigenschappen Kraftpaper

Alle elementen op de verlichtingsobjecten na zijn verkrijgbaar in kraftpaper. Kraftpaper is gemaakt van 50% nieuw en 50% gerecycled papier.

 • Ecologisch, duurzaam
 • Mooie diepe kleur schakeringen
 • Prijs technisch interessant

Kraftpapier is een papiersoort die gemaakt is met het kraftprocedé (ook: sulfaatprocedé). Het is een poreuze, stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen, boodschappentassen, papieren zakken, grote enveloppen en soortgelijke toepassingen. Ook dient het als kaftpapier ter bescherming van (school)boeken. Bij het boekbinden wordt kraftpapier gebruikt in de Engelse rug (holle rug) en kunnen schutvellen gemaakt zijn van gebleekt kraftpapier.

De grondstof voor het kraftprocedé is naaldhout, bij voorkeur houtsoorten met lange vezels zoals spar en den. In het kraftprocedé worden houtsnippers behandeld met sulfaat en loog; daarbij lost het lignine op. Na verwijdering van het lignine bevat de achterblijvende celstof vrijwel zuiver cellulose. Hieruit wordt kraftpapier gemaakt, dat sterker is dan lignine-houdend papier. De papierpulp in het kraftprocedé is donker van kleur en normaal kraftpapier is dat ook, zoals het normale bruine inpakpapier. De pulp kan gebleekt worden worden om lichter papier te verkrijgen. Het gewicht varieert van 40 tot 180 g/m2.
Niet lichtdoorlatend

Eigenschappen Tyvek®

Het materiaal werd door het bedrijf DuPont ontwikkeld en als handelsmerk geregistreerd. Het bestaat uit willekeurig georiënteerde en thermisch gefixeerde vezels van zuivere HDPE. Tyvek® lijkt op papier en is gewoon te beschrijven, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is knipbaar en snijdbaar. Tyvek® wordt toegepast als papiervervanger bij onder andere enveloppen en polsbandjes voor popfestivals, als basismateriaal voor wegwerpoveralls (“witte pakken”) en als isolatiemateriaal voor gebouwen.

Tyvek® wordt ook gebruikt in medische verpakkingen. Tyvek® wordt dan voorzien van een coating die ervoor zorgt dat het hecht aan het andere materiaal. Dit kunnen zowel blisters (doordrukstrips) zijn, als ook andere folies of films. De coating gaat pas werken als die verhit wordt. De materialen worden dus aan elkaar gelast.

Eigenschappen heavy textiel

De naam geeft het al aan. Softwalls en softblocks met dit label zijn extra sterk en kunnen en hoge drukbelasting verwerken waardoor zij kunnen dienen om zware producten op te etaleren. Denk bijvoorbeeld bij toepassingen in de catering of het presenteren van zware producten in een showroom.

Heavy textiel in het wit is lichtdoorlatend zodat hij ook als licht object kan dienen. Het product is wel duurder dan de gewone textile en heeft daardoor minder doorloop. Informeer vooraf naar de levertijd. Zo kom je niet voor onverhoopt voor verrassingen te staan als je met een deadline te doen hebt.

Akoestische eigenschappen

Waar akoestiek een rol speelt is molo een geweldig product om mee te werken. Door de honingraad structuur verbetert automatisch de akoestiek door het groot absorberend vermogen. Dat is de reden molo vaak te vinden is in publiek ruimtes, grote woningen, ruimtes waar gebruik is gemaakt van harde vloeren zoals polybeton, tegels en marmoleum. De softwall collectie breekt als ware de ruimte maar geeft deze ook indirect style. De thinwall wordt inmiddels ook toegepast als wand en plafond decoratie en zo zijn er met molo nog talloze oplossingen denkbaar om de akoestiek te verbeteren.

Mocht u zelf met een akoestisch probleem zitten dan helpen graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Voor een uitgebreide studie hoe de molo systemen zich in cijfers gedragen verwijzen we je graag door naar onze molo download pagina

Ga naar molo voor alle akoestische rapporten >> 

Brandveiligheid

molo is veelal in publieke ruimtes te vinden en spreekt brandveiligheid een belangrijke rol. Daarom zijn alle molo producten gecertificeerd en voldoen aan de hoogste Europesche normen. Heb je vragen over de certificaten of mocht de deze willen downloaden dan kan je contact op nemen of terecht op onze molo download pagina.

Onder deze link tref je certificaten over; brandveiligheid, akoestiek en materiaal >>

Certificaten

molo maakt zijn producten van bijzondere materialen. De materialen hebben bijzondere eigenschappen zoals akoestische kwaliteit, maar roepen ook vragen op over duurzaamheid en veiligheid.

Alle producten van molo design voldoen aan een verantwoord gebruik van materialen en duurzaamheid voor mens en milieu. Hergebruik, 100% recyclebaarheid maar ook ecologisch verantwoord gebruik van niet toxische en brandvertragende lijm en kleurstoffen.

De materialen zijn bewezen brandveilig en duurzaam (Tyfec®) is niet te scheuren en goed te reiningen.

De structuur van de molo materialen heeft zeer goede akoestische eigenschappen. Hierdoor worden de producten ook veel toegepast in ruimtes waar de akoestiek verbeterd moet worden. Akoestische testrapporten zijn als onderbouwing beschikbaar.

Om al deze kwaliteiten kracht bij te zetten heeft molo alle producten laten testen door erkende testbureaus. Van deze testen zijn certificaten beschikbaar onder onderstaande link

Onder deze link tref je certificaten over; brandveiligheid, akoestiek en materiaal. >>

Opslag en transport

Alle producten wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking. Softwalls vanaf 183 cm hoogte worden geleverd met een inox haak. Met deze haak kunt u de softwall in gesloten toestand eenvoudig aan een muur ophangen. De softblocks, softseats laten zich eenvoudig als een gesloten boek zich in een kast zetten. Voor wie regelmatig onderweg is levert Art4Elements ook bijpassende koffers. Informeer naar de mogelijkheden

Lichtbronnen

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij de ontwerpen van molo design.

Het uitgangspunt van de gebruikte basismaterialen zijn dat de materialen hergebruik en 100% recyclebaar moeten zijn.

Voor de lichtopbjecten maakt molo design dan ook gebruik van LED van de hoogste en meest zuivere kwaliteit. In LED bestaan vele kwaliteitsklasse. Kwaliteit in lichtkleur, energieverbruik, levensduur, lage temperatuur garantie maar ook recyclebaar.

Alle molo design lichtbronnen zijn dimbaar en direct aansluitbaar op elke voedingsbron.

Voor meer informatie over energie efficiënte verlichting verwijzen wij graag daar naar onze download pagina >>

3D CAD bestanden

Architecten en ontwerpers kunnen de volledige  molo collectie in 3D-modellen in SketchUp formaat ontvangen. Met deze middelen bieden wij de optie om de producten op de best mogelijke manier visueel te presenteren.

De modellen zijn compatibel met SketchUp 7 en 8. Sketchup is een gratis 3D-modellering applicatie. Met behulp van SketchUp Pro kunnen de modellen ook in een aantal alternatieve formaten geëxporteerd worden voor gebruik bij het opstellen of het verlenen van applicaties.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door >

Brochures, handleidingen en specificaties molo design

Van alle molo design producten zijn product presentaties en gebruikers handleidingen  en specificaties beschikbaar, waaronder informatie over installatie, gebruik en onderhoud is te vinden.

De brochures geven een overzicht van de mogelijkheden per productgroep waardoor je snel een indruk krijgt van de mogelijkheden. Een prachtig middel bij oriëntatie of voor het presenteren van de producten aan derden.

 

Prijslijst

molo hanteert een een standaard prijsbeleid en bied een prijslijst aan in Euro’s. Alle prijzen zijn wereldwijd vastgelegd. Art4Elements bied voor klanten in België en Nederland extra service en ondersteuning.

Naast onze showrooms, geven wij presentaties en advies op locatie, instructies voor gebruik en indien gewenst installatie.

Voor actuele prijzen verwijzen wij je graag door naar onze webshop. >>

Art4Elements organiseert het invoeren en inklaren van de goederen afkomstig uit Canada. Invoerkosten brengen wij niet in rekening.

molo neemt zijn producten en hoe deze in de markt worden verdeeld zeer serieus. molo design heeft geen intenties om een massa product te worden, maar wil juist exclusiviteit garanderen. Hierdoor heeft molo een stikt handeling en prijsbeleid voor aankopende klanten en zijn official dealers. Prijs structuren zijn wereldwijd hetzelfde en vastgesteld door molo. Het geven van kortingen is uitsluitend na akkoord en volgens de voorwaarden van molo design toegestaan. Speciale aanvragen kunnen uitsluitend na goedkeuring van molo worden aangeboden.

 

Download hier de molo prijslijst in pdf >>

Videos

molo moet je gezien hebben al vorens je het begrijpt en de toepasbaarheid kan kan vertalen naar jou gewenste oplossing.  Youtube filmpjes kunnen daar zeker bij helpen.

Onder onderstaande link hebben we de verschillende videos verzameld, die het principe van molo demonstreren. Daarnaast tref je leuke interviews met de designers.

Ga naar videos

Lichtadvies

We kennen het belang van een goed lichtplan, waarin elk armatuur een functie heeft. Daarom biedt Art4Elements niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar geven wij ook lichtadvies op maat.

Een goed lichtplan maken is ons dagelijks werk. Voor een passend lichtplan kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met binnen-, buiten-, museale-, retail-, horeca-, kantoor-, particuliere projecten. Na een zorgvuldige inventarisatie worden uw wensen vertaald in een helder lichtadvies met bijbehorende offerte.

Tevens worden optimale schakel- en dim mogelijkheden in beeld gebracht, zodat de efficiency optimaal is en het energieverbruik zo laag mogelijk. Vanzelfsprekend beschikken wij over technische kennis en voldoet het lichtplan aan de voor u geldende normen en bestek. Het verlichtingsplan kan tevens worden aangevuld met een kostenberekeningen van de levenscyclus inclusief energieverbruik.

Wij hebben een mooie lijst van referentieprojecten waaronder: Stedelijk Museum, Centraal Museum, Van Gogh Museum, Van Abbe Museum, Museum Arnhem, Zara, M&S, Didi, Claudia Sträter, MAC, Tommy Hilfiger, ABN-AMRO, E&Y, &Samhoud, Openbare Bibliotheek Amsterdam, De Bijenkorf, Hotel The Toren, Hilton, Olympisch Stadion Amsterdam, Apple en vele luxieuze particuliere projecten.

Meer informatie over lichtadvies op maat, lees verder. >>

Diensten Art4Elements om en rond molo

Door samen te werken met opdrachtgevers kunnen we samen de mooiste projecten tot leven laten komen. Wij hebben een hands-on mentaliteit waarbij we, binnen onze kennis, kunde en mogelijkheden, creatieve oplossingen bedenken.

Producten van molo zijn exclusief en niet voor de massa en alleen schuiven van dozen bedoeld. Art4Elements richt zich op het helpen bij de realisatie van bijzondere projecten waarbij extra aandacht gewenst is.

Ontwerp, advies, projectbegeleiding en oplevering zijn onze kerntaken. Wij doen dit met een klein team van professionals. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen waardoor we vele dromen kunnen realiseren.

Naast het leveren van producten van molo design geven wij graag advies over ontwerp, architectuur, interieur en verlichting vraagstukken.

Neem contact met ons op voor meer informatie, bezoek aan onze studio of afspraak op lokatie.

Contact Art4Elements

Wij staan u graag te woord. Mocht u interesse hebben in een afspraak of heeft u een vraag, schroom dan niet om langs te komen in onze Showroom of contact met ons op te nemen.

Voor België        +32 1 48 21 86 3
Voor Nederland     +31 6 44 65 12 97

Of stuur een e-mail naar:     info@art4elements.com

Belgie:

Mol: Colburnlei 114, -België
Antwerpen: Eiermarkt 13-17 België

Nederland

Amsterdam: Jarmuiden 47
Almere: Noorderplassen 1

Hier kunt u ons vinden

Bezoek uitsluitend op afspraak!

Molo nieuws

Er altijd wel molo nieuws te vinden. Ook Art4Elements zit nooit stil en houden je graag op de hoogte. Meld je aan op onze nieuwsbrief of volg ons blog.

Voor professionals waaronder de pers bieden wij toegang naar een aparte zone waar HR materiaal en dedicated nieuws te vinden is. Voorzie ons dan van een e-mail voor een verzoek hiervoor. CONTACT >

Volg ons

Er altijd wel molo nieuws te vinden. Meld je aan op onze nieuwsbrief of volg ons met onderstaande links

 

Molo Canada Art4Elements
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Instgram
Pinterest

Beurs agenda

Molo neemt deel aan vele internationale beurzen. Ontmoet het team en de producten op de volgende evenementen.

Orgatec Köln 25-29 oktober 2016

IFFT Interior Lifestyle Living Tokyo 7 – 9 November 2016

Maison Objet / Parijs 20-24 januari 2017

Molo Workshop 

Een keer per maand houden wij een molo workshop ergens in het land. Klanten, architecten en geïnteresseerden laten wij dan alle mogelijkheden van molo zien en ontdekken. Je kunt je hiervoor opgeven bij Jeroen Schuijf +32 485 484 240

24 november Leeuwarden
15 december Nijmegen
19 januari Gent
16 februari Rotterdam