Interieuradvies Studio Art4Elements.

Een prachtig gebouw maar ontbreekt alle sfeer en is het in gebruik niet praktisch? Welke materialen, kleuren, meubelen, zijn het beste voor je droom interieur? Veel vragen die Studio Art4Elements kan beantwoorden door het geven van interieur advies afgestemd op jouw specifieke situatie.

Studio Art4Elements is gespecialiseerd in het geven van interieur advies. Hierbij wordt rekening gehouden met de functie van de ruimte, smaak en natuurlijk het budget. Wij hebben prachtige referenties in binnen en buitenland in de meest uiteenlopende projecten.

Heb je een, kantoor, winkel, nieuw huis gekocht of wil je het interieur aanpakken maar weet je niet goed hoe?  Een interieur advies is altijd maatwerk i.v.m. de vele mogelijkheden. Wij geven gratis advies op molo design producten. Voor aanvullende interieur vragen maken wij gebruik van de collecties van gerenommeerde hoogwaardige fabrikanten waar wij goede contacten mee hebben.  Graag maken wij  een vrijblijvend een offerte voor je project.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
We bieden standaard 3 opties aan om tot het gewenste advies te komen.

Woont u verder dan 30 kilometer buiten Amsterdam, dan berekenen we reiskosten.

Heb je een specifieke vraag over onze diensten of wil je graag van gedachte wisselen, bel dan gerust rechtstreeks onze interieurarchitect +32 485 484 240 (elke dag 09.00 – 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.